Nederlandse deel van de site  | U bent hier: Retourneren | Start Productoverzicht Sitemap | Terug naar de vorige pagina

Nautracom Retourneren


Bij (ver)koop op afstand is er geen fysiek contact tussen de koper en de verkoper en het product. Om u als consument extra bescherming te bieden, is er wettelijk bepaald dat u een bedenktijd (zichttermijn) heeft van zeven werkdagen op producten die u koopt via internet, e-mail, postorderbedrijf, telefoon, bestelbonnen of fax. Die zeven werkdagen gaan in na ontvangst van het product.

Uitzondering daarbij zijn: etenswaren, tijdsgebonden producten (tijdschriften, gereserveerde kaartjes voor een concert), medicijnen en in opdracht vervaardigde producten (zoals dakpanplaten, dakplaten, wandplaten en speciaal zetwerk). Standaard producten zoals schroeven (complete dozen), eindkapjes, nokstukken, kilgoten, gevelstukken en windveren kunnen wel geretourneerd worden.

Retourzendingen die worden ontvangen (ruim) na de termijn van 7 dagen worden niet vergoed. Hetzelfde geldt voor artikelen waarvan de verzegeling is verbroken, voor artikelen die niet in onberispelijke (lees: verkoopbare) staat verkeren en artikelen die sporen van enig (ondeskundig) gebruik vertonen (bijvoorbeeld krassen). Aangebroken dozen schroeven worden NIET teruggenomen. Denk hierbij ook aan de toestand van dozen en ander verpakkingsmateriaal.

Het is bij terugzending van artikelen altijd aan te raden om eerst contact met ons op te nemen, bijvoorbeeld wanneer een artikel naar uw idee niet juist functioneert of enigerlei mankementen vertoont. We kunnen u wellicht extra uitleg of tips verschaffen om het artikel correct te laten functioneren waardoor terugzending voorkomen kan worden.

Kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden verrekend met het terug te storten aankoopbedrag.

Voor overige zaken zie onze Algemene Levervoorwaarden


U kunt deze Terug naar de vorige pagina knop gebruiken om terug te gaan naar de pagina waar u vandaan kwam.Alle offertes/leveringen geschieden volgens onze Algemene Voorwaarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Gooi- en Eemland, vestiging Amersfoort onder nummer 32069290. Het geldige exemplaar kunt u vinden op onze Algemene Verkoopvoorwaarden pagina of hier downloaden als PDF bestand.

Niets uit deze website of de webshop mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, aangepast, openbaar gemaakt en/of doorgegeven, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Nautracom B.V.
Klik hier voor de volledige gebruiksvoorwaarden van deze website.


Laatste website update:   woensdag 30 juni 2021

CONTACT GEGEVENS

Telefoon +31(0)35-6016559 Tel: 035-6016559
Fax +31(0)35-6012841 Fax: 035-6012841
Algemeen E-mail adres Nautracom BV E-mail Nautracom
Klanten service pagina Nautracom BV Klantenservice
KvK: 32069290
BTW: NL807012208B01