Nederlandse deel van de site  | U bent hier: Bedrijfsprofiel | Start Productoverzicht Sitemap | Terug naar de vorige pagina

Nautracom Nautracom B.V.


Nautracom B.V. ® is importeur/leverancier van aluminium - en stalen dak - en gevelbekleding.
Het leverprogramma bevat onder andere.: dakpanplaten, aluminium dakplaten, aluminium wandplaten, sandwichpanelen, regenwatersysteem, schroeven, hulpstukken, enzovoorts.
Eigenlijk alles wat nodig is aan beplating en hulpstukken om een gebouw compleet af te leveren.


Nautracom: IJzersterk !

Nautracom Bedrijfsprofiel


Nautracom B.V. is oorspronkelijk in 1981 opgericht door Jan Nauta. In eerste instantie werden er alleen dak- en gevelplaten van aluminium geleverd. Sinds 1983 zijn daar stalen dakpanplaten bij gekomen, enkele jaren later gevolgd door aluminium dakpanplaten. Dakpanplaten, een product uit Scandinavië dat wij jaren geleden als eerste bedrijf op de Nederlandse markt hebben geïntroduceerd.
Onze eerste levering van dakpanplaten in Nederland was al ruim geleden.
Hierdoor hebben wij een langere praktijkervaring met dakpanplaten dan onze "concullega's". Ervaring die u als klant ten goede kan komen. In 1993 is Peter Nauta in de zaak erbij gekomen en heeft deze voortgezet na het overlijden van Jan in 1997.

Nautracom Kwaliteit


Zowel Nautracom B.V. als onze leveranciers hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit is voor ons belangrijker dan alleen maar met een lage prijs op de markt verschijnen met een mindere kwaliteit. Prijs rammers zijn wij niet. Dit streven naar kwalitatief betere producten komt onder andere naar voren in de keuze van het basismateriaal, de coating en bepaalde minimumdiktes om een goed product te kunnen leveren dat er na een groot aantal jaren nog steeds netjes bijstaat.
De fabrieken waar wij mee samenwerken zijn allen in het bezit van een ISO 9001-2008 certificering.
Dit kwaliteitsbesef komt ook naar voren in de garanties. Geen dikke boekwerken met allemaal kleine letters, waardoor een garantie feitelijk al na de levering niet meer geldig is, maar een simpel A-4tje is voor een goed product genoeg, mocht er onverhoopt toch iets fout gegaan zijn.

Nautracom Architecten/Ontwerpers/Calculaties


Ook in de fase voordat men met de bouw begint kan Nautracom B.V. reeds behulpzaam zijn. Door de samenwerking met de fabrikanten en hun technische afdelingen kan er op nagenoeg iedere vraag een passend antwoord gegeven worden. Er zijn teken - en calculatieprogramma's voor de diverse producten die het calculatiewerk vereenvoudigen en zo een hoop tijd en kosten besparen.
Op onze site kunt u de meeste informatie zoals montage voorschriften, databladen etc ook zelf bekijken of downloaden. In de loop der tijd zult u bijna alle informatie die wij zelf in huis hebben ook op onze site kunnen vinden.

Voor architecten en ontwerpers is het handig om te weten dat wij een groot aantal keuzemogelijkheden bieden in standaardkleuren en coatings, zodat men bij het ontwerpen niet afhankelijk is van slechts enkele kleuren en één coating of zelfs meerprijzen moet betalen als men iets aparts wil.

Een aantal van onze producten is opgenomen in STABU. Zie de webpages of onze documentatie voor de kortteksten of groepsnummers.


Nautracom Nautracom B.V. is lid van de MDG: Vereniging van toeleveranciers metalen dak - en gevelmaterialen.U kunt deze Terug naar de vorige pagina knop gebruiken om terug te gaan naar de pagina waar u vandaan kwam.Alle offertes/leveringen geschieden volgens onze Algemene Voorwaarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Gooi- en Eemland, vestiging Amersfoort onder nummer 32069290. Het geldige exemplaar kunt u vinden op onze Algemene Verkoopvoorwaarden pagina of hier downloaden als PDF bestand.

Niets uit deze website of de webshop mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, aangepast, openbaar gemaakt en/of doorgegeven, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Nautracom B.V.
Klik hier voor de volledige gebruiksvoorwaarden van deze website.


Laatste website update:   woensdag 30 juni 2021

CONTACT GEGEVENS

Telefoon +31(0)35-6016559 Tel: 035-6016559
Fax +31(0)35-6012841 Fax: 035-6012841
Algemeen E-mail adres Nautracom BV E-mail Nautracom
Klanten service pagina Nautracom BV Klantenservice
KvK: 32069290
BTW: NL807012208B01